Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Actueel

Terug naar de Tekentafel

17 december 2013

“Indien er niets geregeld is over online initiatieven in de franchiseovereenkomst, bestaan er ook geen bijdrageverplichtingen”, legt Kees Kan uit in een artikel in Twinkle magazine over e-commerce. “Gesteld kan ook worden dat het aanhouden van een webshop en het verrichten van e-commerce activiteiten behoort tot het ‘up-to-date’ houden van een franchiseformule en dat dergelijke activiteiten dus vanuit de franchisefee reeds betaald zijn en door de franchisegever verzorgd behoren te worden.”

Lees  het gehele artikel van Twinke Magazine inzake de worsteling van franchiseorganisaties met kanalen in het hieronder gelinkte pdf bestand.

Franchisenemershulp in Twinkle

Geschreven door:

Kees Kan

Kees Kan is advocaat sinds 1995. Zijn grote interesse en passie gaat uit naar franchising en alles wat daarmee samenhangt. Kees heeft de afgelopen 20 jaar franchisegevers, franchisenemers en collectieven/ verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Zijn praktijk bestaat vrijwel uitsluitend uit franchise gerelateerde advisering. Hij publiceert regelmatig over franchise en verzorgt franchiseworkshops en –seminars. Kees is initiatiefnemer en oprichter van de website www.franchisehulp.nl.

Gepubliceerd op: 17 december 2013