Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Opinie

Franchise Beurs!

15 maart 2016

Op donderdag 7 april en vrijdag 8 april 2016 vindt in de EXPO te Hoevelaken de jaarlijkse franchise beurs plaats. Dit is een uitgelezen mogelijkheid voor kandidaat franchisenemers en iedereen die zich oriënteert op franchise om kennis te maken met diverse franchiseformules. Er zijn meer dan 40 franchiseformules, diverse franchiseadviseurs en ook branche- en belangenorganisaties. Verder is er de mogelijkheid om bestaande franchisenemers van deelnemende formules te spreken en naar ervaringen te vragen. Ook is er een (franchise) ondernemersforum, franchise speeddating, diverse franchise thema’s en een overnameplein alwaar franchisevestigingen worden aangeboden.

Als u erover denkt om als franchisenemer aan de slag te gaan dan heeft de beurs u veel informatie en contacten te bieden. U zult op laagdrempelige wijze diverse franchisegevers en franchiseadviseurs kunnen ontmoeten en bevragen. Op de beurs bevindt zich een schat aan franchise kennis en ervaring.

Als u met een franchiseorganisatie in gesprek gaat, vergeet dan niet te vragen hoe deze om gaat met de Nederlandse Franchise Code. De code bevat immers moderne en breed gedragen opvattingen over goed franchisenemerschap en goed franchisegeverschap. Het antwoord op die vraag kan veel zeggen over het karakter van de franchiseorganisatie en de wijze waarop zij invulling geeft aan haar franchisegeverschap.

 

 

Geschreven door:

Kees Kan

Kees Kan is advocaat sinds 1995. Zijn grote interesse en passie gaat uit naar franchising en alles wat daarmee samenhangt. Kees heeft de afgelopen 20 jaar franchisegevers, franchisenemers en collectieven/ verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Zijn praktijk bestaat vrijwel uitsluitend uit franchise gerelateerde advisering. Hij publiceert regelmatig over franchise en verzorgt franchiseworkshops en –seminars. Kees is initiatiefnemer en oprichter van de website www.franchisehulp.nl.

Gepubliceerd op: 15 maart 2016