Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Actueel

Deal Super de Boer – Jumbo is rond!

1 januari 2010

Jumbo is de nieuwe eigenaar van Super de Boer. Jumbo zal vanaf begin 2010 starten met de ombouw van de Super de Boer supermarkten naar Jumbo.

Het zal interessant zijn om te zien hoe de franchisenemers van Super de Boer zullen omgaan met de nieuwe franchisegever en de ombouw van de individuele franchisenemers naar de Jumbo formule. Jumbo moet het vooral hebben van veel omzet maar minder marge terwijl Super de Boer juist minder omzet maar hogere marges realiseert. Het zal belangrijk zijn dat Jumbo de juiste voorwaarden en voldoende zekerheid zal bieden aan de Super de Boer franchisenemers om de overgang soepel te laten verlopen.

Geschreven door:

Kees Kan

Kees Kan is advocaat sinds 1995. Zijn grote interesse en passie gaat uit naar franchising en alles wat daarmee samenhangt. Kees heeft de afgelopen 20 jaar franchisegevers, franchisenemers en collectieven/ verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Zijn praktijk bestaat vrijwel uitsluitend uit franchise gerelateerde advisering. Hij publiceert regelmatig over franchise en verzorgt franchiseworkshops en –seminars. Kees is initiatiefnemer en oprichter van de website www.franchisehulp.nl.

Gepubliceerd op: 1 januari 2010