Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Actueel

Franchisenemers let op: 7 september Franchisehulp Tour Oost!

27 augustus 2015

Op 7 september a.s. komt Franchisehulp naar Apeldoorn! Na het gewest Noord is nu het gewest Oost aan de beurt!

De franchisespecialisten van Franchisehulp kijken uit naar nieuwe ontmoetingen met franchiseondernemers uit het Oosten! We denken graag met u mee en in persoonlijke gesprekken voorzien we u van advies en informatie! Waarom? Omdat franchise onze passie is en wij graag franchisenemers verder helpen. En omdat wij leren van uw ervaringen uit het veld!

Heeft u vragen over uw franchiseovereenkomst, de formule, uw vestiging, uw franchisegever of heeft u een concreet probleem waar u niet uitkomt? Kom op 7 september a.s. naar hotel Van der Valk in Apeldoorn en ga met ons in gesprek.

Aanmelden kan op de website bij Agenda, Franchisehulp Tour Oost. Het invullen en verzenden van het formulier kost een enkele minuut. Na aanmelding krijgt u voor 7 september a.s. nog een persoonlijke reactie over de dag zelf.

Datum : Maandag 7 september 2015
Tijd : 11.00 – 17.00 uur
Locatie : Hotel Van der Valk De Cantharel (Apeldoorn)
Adres : Van Golsteinlaan 20, Apeldoorn

Tot de 7e september!

Team Franchisehulp

 

Geschreven door:

Kees Kan

Kees Kan is advocaat sinds 1995. Zijn grote interesse en passie gaat uit naar franchising en alles wat daarmee samenhangt. Kees heeft de afgelopen 20 jaar franchisegevers, franchisenemers en collectieven/ verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Zijn praktijk bestaat vrijwel uitsluitend uit franchise gerelateerde advisering. Hij publiceert regelmatig over franchise en verzorgt franchiseworkshops en –seminars. Kees is initiatiefnemer en oprichter van de website www.franchisehulp.nl.

Gepubliceerd op: 27 augustus 2015