Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Actueel

mr Kan in Levensmiddelenkrant: “Uitspraak NMA kan niet als argument tegen franchisenemers dienen”

16 februari 2012

HAARLEM –

Ondernemers leggen zich te gemakkelijk neer bij de gevolgen van een overname. Franchise- en huurcontracten bieden voldoende bescherming tegen het gedwongen overstappen naar een andere formule.
Dat zegt franchise-advocaat Kees Kan die de broers Martin en Torn van Kippersluis bijstaat in hun strijd voor het behoud van hun supermarkt aan de Utrechtse Biltstraat. Jumbo wilde hun Super de Boer doorverkopen aan C1000, maar de ondernemers weigerden mee te werken. In die zaak behaalde de ondernemers twee belangrijke overwinningen. Collega’s die door de overname van Cl 000 in hetzelfde schuitje komen te zitten,kunnen hier hun voordeel mee doen.

 

Lees hier het hele artikel, dowload het .pdf bestand.

Geschreven door:

Kees Kan

Kees Kan is advocaat sinds 1995. Zijn grote interesse en passie gaat uit naar franchising en alles wat daarmee samenhangt. Kees heeft de afgelopen 20 jaar franchisegevers, franchisenemers en collectieven/ verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Zijn praktijk bestaat vrijwel uitsluitend uit franchise gerelateerde advisering. Hij publiceert regelmatig over franchise en verzorgt franchiseworkshops en –seminars. Kees is initiatiefnemer en oprichter van de website www.franchisehulp.nl.

Gepubliceerd op: 16 februari 2012