Direct
advies nodig?

Bel de franchisehulplijn 023 - 541 19 27

Of mail

Over Franchisehulp

Franchisehulp.nl is een initiatief van het in franchise gespecialiseerde advocatenkantoor Kan Vlassenroot (KV) Advocaten te Haarlem. KV Advocaten heeft zeer ruime ervaring op het gebied van franchise. KV Advocaten adviseert en procedeert al vele jaren voor franchisegevers, franchisenemers, verenigingen van franchisenemers en collectieven van franchisenemers.

Mr. Kees Kan en mr. Yves Vlassenroot publiceren regelmatig over franchising in de themagazines franchiseplus en franzine. Voor informatie over Kan Vlassenroot Advocaten zie: www.voltadvocaten.nl. Ook verzorgen zij regelmatig lezingen over franchise.

Over Kees Kan

Wat biedt Franchisehulp?

Zoveel mogelijk informatie en de mogelijkheid van direct contact via:

  • de website – met zoveel mogelijk direct beschikbare informatie;
  • e-mailcontact – vragen per email worden, tijdens kantooruren, binnen 24 uur beantwoord;
  • een telefonische hulpdienst – voor direct gratis en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies;
  • eventueel verder contact met onze specialisten indien gewenst.

Historie Franchisehulp

Franchisehulp is begin 2010 opgericht door Kan Vlassenroot Advocaten te Haarlem. De website was de eerste die zich volledig richtte op juridische informatievoorziening speciaal voor franchisenemers. De oprichters constateerden vaak een informatieachterstand bij franchisenemers over hun juridische rechten en plichten. Dit in tegenstelling tot de meeste franchisegevers die vaak wel goed geïnformeerd bleken.

De verhouding franchisegevers-franchisenemers kenmerkt zich door een grote mate van ongelijkheid in kennis, middelen en mogelijkheden. Zowel voorafgaand als bij de start en tijdens de duur van de franchise. Vaak is er ook contractuele en financiële afhankelijkheid.  Door middel van voorlichting, meedenken en het bieden van gratis eerstelijns juridisch advies wil Franchisehulp de positie van franchisenemers verbeteren en versterken. Door zoveel mogelijk franchise advies op maat en door te informeren zijn franchisenemers beter in staat op basis van de juiste kennis op elk moment de beste beslissingen in hun franchiseverhouding te nemen. Sinds 2010 heeft Franchisehulp franchisenemers van vrijwel alle grote en bekende franchiseketens geadviseerd, vele duizenden vragen beantwoord en is de site vele tienduizenden keren bezocht. Franchisehulp streeft onverminderd haar doel na door zoveel mogelijk informatieverstrekking, opinies, publicatie van gerechtelijke uitspraken en het laagdrempelig aanbieden van zoveel mogelijk aanvullende dienstverlening.

Onze missie

Zoveel mogelijk informatie verschaffen aan alle franchisenemers in Nederland. Zodat zij op basis van volledige en betrouwbare informatie de juiste afwegingen kunnen maken op elk moment. En zodat een informatieachterstand ten opzichte van franchisegevers wordt voorkomen of wordt ingelopen.

Onze doelgroep

Franchisenemers, aspirant franchisenemers, collectieven van franchisenemers en iedereen die vanuit het perspectief van een franchisenemer interesse heeft in franchise.

Direct advies

Indien u een acuut probleem heeft of direct advies wenst en een franchise-specialist wilt spreken, belt u:

De Franchisehulplijn: 023 – 541 19 27

U wordt dan direct te woord gestaan door één van de in franchise gespecialiseerde advocaten van Franchisehulp.nl. Vrijblijvend en zonder bijkomende kosten. Desgewenst kunt u een afspraak maken voor verder overleg of advies.

Of e-mail ons

Franchisehulp.nl is 24 uur per dag bereikbaar via het contactformulier. Tijdens kantoortijden nemen wij dan binnen 24 uur contact met u op